Information on the consumer's right of withdrawal
In application of Article VI.53, 3° of the Belgian Code of Economic Law, the consumer cannot exercise the right of withdrawal provided for in Article VI.47 of the same Code for the delivery of goods manufactured according to the consumer's specifications. The right of withdrawal therefore does not apply to all products supplied by inker.

Producten terugsturen kan binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Bij het terugsturen kan je het product ofwel ruilen voor een artikel met dezelfde waarde, U kan ook opteren voor een kortingscode ter waarde van het terug gestuurde artikel, of we storten het volledige bedrag terug.

We zijn niet in staat om een terugbetaling of ruiling te voorzien van items waarvan het duidelijk lijkt dat deze gedragen, gewassen of niet meer in nieuwstaat zijn. Dit heeft geen invloed op uw wettelijk recht als consument, maar is een aanvulling daar op.

Terugsturen kan in de originele verpakking via de vervoerder naar uw keuze. De kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via stef@tcheckboards.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het teruggezonden product reeds in goede orde ontvangen is. Mocht het product of de verpakking ervan beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

 

 

 

 

Search
Your cart is empty
Search